SouzaSim - Projεct - (Ελ)


Το SouzaSim Projεct ειναι ένα πρότζεκτ μια προσπαθεια ξανά-δημιουργίας / εκ νέου δημιουργίας του SouzaSim, Μιας και τα 3d μοντέλα τα οποια περιεχέι το SouzaSim όπως το Yamata Cx 135 και το Zet έχουν φτιαχτή στα μέσα του 2013, Οπότε ολα πρεπει να ξαναφτιαχτουν επειδη η γενικές μου εμπειριες και δεξιότητες εχουν καλυτερέψει μεσα σε αυτα τα πέντε χρονια.

Πρόοδος

Σεπτέμβριος 2017

Ξεκινώντας με την ιδέα... Τα πάντα που έκαναν την ιδέα SouzaSim πρεπει να ξανά δημιουργηθουν, Οπότε ξεκινησα με το Cx.
Η επόμενη ιδέα ειναι.. Σχετικά μιας και το πιο πρόσφατο μοντέλο που δούλεψα ειναι το Fx, εδω μπορειτε να δειτε την λεπτομερεια που μπορει να περιεχει το SouzaSim - Projεct - και να κανετε της συγκρίσεις σας με το υπάρχον Yamata Cx μοντέλο στο SouzaSim όπως και της απαιτησεις για τα νέα μοντέλα.

Φεβρουάριος 2018 

Η πρώτες πραγματικές δουλείες έχουν γινει σε αυτόν το μήνα.

Εδώ βλέπουμε το πρώιμο μοντέλο του Yamata Cx 135 απο το Project SouzaSim, μπορειτε άμεσα να δειτε την διαφορα στην λεπτομερεια από το υπάρχων στο παιχνιδι.
Πρώιμο μοντέλο από το πίσω φως, υπάρχει η τρυπά στο πλαστικό για την πίσω λαβή, το πίσω φανάρι και το πλαστικό ειναι πιο κυκλικό από το προτυπο.
Μια μέρα αργότερα έφτιαξα της παραπάνω λεπτομερείς αναρτήσεις με τρύπες για το δισκόφρενο και το πλαστικό που κρατάει το καλώδιο από το φρένο, επίσης υπάρχει ο μεταλλικος βραχίονας που πάει μεχρι το τιμόνι ο οποιος δεν φαίνεται στην φωτογραφία.

Μια μέρα μετά επίσης μπορειτε να δειτε πόση ακομη λεπτομερεια έχει μπει στο πίσω φανάρι, διπλό γυάλινο καλυμμα και λαμπτήρες φλας.   
Δυο μέρες μετά, έκανα το  πλαστικό το οποίο βλέπετε στην φωτογραφία, τρύπες , και τα σχήματα όπως και το φίλτρο δίχτυ στης κάτω τρύπες   

Επειτα έφτιαξα μερικές στραβές γωνιές που φαινόντουσαν άσχημες όπως και δοκίμασα πως φαίνεται το μηχανάκι σε άλλα χρώματα, έβαλα ακομη μερικές λεπτομερείς που δεν πολύ φαίνονται εδω αλλα στην επόμενη φωτογραφία.
Αυτη η φωτογραφία μπορει να φαίνεται παρομοια με την έκτη αλλά δεν ειναι, άμα κοιταξετε πολύ προσεχτικά μπορειτε να δειτε στην τρύπα στο πλαστικο πως με το ζόρι φαίνεται ένας μεταλλικος σωλήνας, με λίγα λογία έκανα το σασί από το μηχανάκι, οχ, επίσης έχει σέλα η οποια θέλει ακομη φτιαξιμο.

Εδω βλέπουμε των κινητήρα ο οποιος μπορώ να πω πως με δυσκόλεψε αρκετά λόγο της περιπλοκοτητα του και τον λίγων φωτογραφιών και πηγών που βρηκα στο ίντερνετ.
Ο κινητήρας από την άλλοι πλευρά, ο οποιος θα ξανά δουλευτή.



Υπαρχή ακομη αρκετή δουλεια που έχω κάνει την οποια δεν θέλω να την φανερώσω προς το παρόν!